Partner Lounge / B2B

Geniet van BBV in stijl!

Word een partner van Bar Belle Vie

Bij Bar Belle Vie zijn sponsors niet zomaar sponsors. Onze sponsors zijn partners. Dat betekent dat we verder gaan dan de gebruikelijke sponsoring waar evenementen vaak naar op zoek zijn.

We willen onze waardering tonen voor de ondernemers en zelfstandigen die ons ondersteunen, door iets terug te geven en door hen deel uit te laten maken van ons prachtige evenement dat zonder partners nooit zou zijn wat het vandaag is.

Partners van Bar Belle Vie ontvangen, in ruil voor hun steun, exclusieve toegang tot de Partner Lounge die speciaal voor hen is ontworpen. Ideaal om samen met klanten, personeel, vrienden of familie een onvergetelijke dag te beleven.

Uw contactpersoon: Jonas Galle (0499/60.14.66 of jonas@wearehume.be)

Brochure ontvangen?

Heeft u een bedrijf en bent u geïnteresseerd in onze Partner Lounge?

Contacteer Jonas Galle (0499/60.14.66 of jonas@wearehume.be) en u ontvangt zo snel mogelijk onze Partner Brochure met mogelijke formules.

Extra zichtbaarheid voor jouw bedrijf, merk of product?

Wilt u verder gaan dan de standaardformules, of heeft u een bedrijf in de evenementensector? Stuur ons uw wensen en we bekijken met plezier de mogelijkheden om een exclusieve, op maat gemaakte formule uit te werken!

Partner Lounge Data

  • Dag 1: woensdag 8 mei 2024, om 17u00
  • Dag 2: zaterdag 11 mei 2024, om 17u00

Reserveren?

Contacteer Jonas Galle

  • Telefonisch / via Whatsapp: 0499/60.14.66
  • E-mail: jonas@wearehume.be