Praktische informatie

Alles wat je moet weten

Festival

Datum & tijd

 

Locatie

Bar Belle Vie vindt plaats op het terrein achter het gemeentehuis van Wichelen.

Het adres is Oud Dorp 2, 9260 Wichelen (Oost-Vlaanderen, België)

 

Leeftijdsgrens (+18!)

Bar Belle Vie is alleen toegankelijk voor personen die op de dag van het evenement 18 jaar of ouder zijn. Bij twijfel kan een van onze gecertificeerde beveiligingsmedewerkers om een bewijs van identiteit vragen. Als u dit niet wenst, wordt u de toegang tot Bar Belle Vie geweigerd.

 

Word partner!

Wilt u uw bedrijf of merk promoten of wilt u een samenwerking met Bar Belle Vie? Overweeg dan om partner te worden.

Contacteer Jonas Galle (0499/60.14.66 of jonas@wearehume.be) en u ontvangt zo snel mogelijk onze Partner Brochure met mogelijke formules.

Bekijk hier onze lijst van partners

 

Buurtbewoner van Bar Belle Vie?

Woont u in de buurt van het evenement en heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de organisatie via buurtbewoner@barbellevie.be, we helpen u graag verder.

Wij voorzien trouwens ook sterk verlaagde tarieven voor buurtbewoners, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons een mailtje sturen met je volledige naam, geboortedatum en adres, en we bezorgen je alle verdere informatie.

 

Vervoer

Uw wagen parkeren

U kan uw wagen parkeren in de omliggende straten van het festival. Gelieve hierbij wel steeds de aanwezige verkeersregels en buurtbewoners te respecteren!

 

Fietsen

Fietsers kunnen hun fietsen parkeren op de speciaal daarvoor voorziene fietsenstalling, gelegen aan de voorkant van het gemeentehuis.

Sluit uw fiets af, dit is geen bewaakte fietsenstalling en als organisatie zijn wij niet verantwoordelijk voor diefstal.

 

Openbaar vervoer

Er is een treinstation in Wichelen, gelegen op 10-15min. loopafstand van het festival. Gelieve van tevoren het treinschema op te zoeken.

Kom je liever met de bus? Dan is er een bushalte bij de kapel in de Margote in Wichelen. Deze bushalte is slechts 200 meter van het festival verwijderd.

Let op: na middernacht zijn deze niet beschikbaar!

 

Terrein

Decoratie

Bij Bar Belle Vie besteden we graag een groot deel van onze tijd, aandacht en budget aan het decoreren van ons terrein. Als iemand opzettelijke schade of vernieling veroorzaakt, kan u worden gevraagd het festival permanent te verlaten.

 

Buurt en omgeving

We houden iedereen graag als vriend, maar je weet wat ze zeggen: “beter een goede buur dan een verre vriend”. Dus hebben we ook veel respect voor het terrein, de omgeving en de lokale bewoners. We verwachten hetzelfde van onze bezoekers. Zowel binnen als buiten onze “festivalmuren”.

Houd ook respect voor het milieu en de natuur en gooi uw afval nooit zomaar op de grond of op openbare wegen. We zorgen voor voldoende afvalbakken, dus maak hier gebruik van.

 

Huisregels

Houd rekening met toegangscontrole door professionele beveiligers en/of politie. De toegang tot Bar Belle Vie kan op elk moment geweigerd worden als u zich niet aan de regels houdt.

De volgende zaken zijn niet toegestaan:

 • Eigen drank & eten
 • Wapens
 • Drugs
 • Huisdieren
 • Slechte vibes
 • Naar huis rijden onder invloed van alcohol of drugs

 

Nultolerantie voor drugs!

Het is verboden om tijdens Bar Belle Vie drugs te gebruiken, te dealen of bij zich te hebben. Als u betrapt wordt in een van deze gevallen, wordt u verzocht het festival te verlaten. Er wordt streng toegezien op het naleven van deze regels.

Binnen = binnen, buiten = buiten

Houd er rekening mee dat als u het festival eenmaal verlaat, dit definitief is. We doen dit om misbruik te voorkomen (in, uit, in, uit, in, uit, …) en om het milieu en de lokale bewoners te respecteren. Alle faciliteiten (top-dj’s, topmuziek, eten, drinken, toiletten, etc.) zijn beschikbaar op het festival, dus men hoeft het evenement tussendoor niet te verlaten, tenzij men naar huis gaat.

 

Publiciteit: flyers & posters

Uit respect voor onze sponsors en partners kunnen we niet toestaan dat anderen tijdens Bar Belle Vie reclame maken door flyers te verspreiden of posters op te hangen.

Bekijk hier onze lijst van partners

 

Camerabewaking

Deels om een sterker gevoel van veiligheid en een goede gemoedsrust te creëren, deels om altijd een oogje in het zeil te kunnen houden en om bepaalde gebeurtenissen (alleen indien nodig!) te kunnen observeren, plaatst onze partner mobiele camerabewaking op ons terrein. Deze camera’s zullen alle verdachte acties opnemen gedurende onze volledige opbouw- en afbreekperiode en natuurlijk tijdens het evenement. Deze beelden zijn alleen toegankelijk voor de organisatie van Bar Belle Vie, maar kunnen, indien nodig, beschikbaar worden gesteld aan de politie en justitie.

 

Veiligheid

Om de veiligheid bij Bar Belle Vie te garanderen werken we samen met een beveiligingsbedrijf. Zij worden bijgestaan door ons eigen team van vrijwillige stewards, die gedurende het hele evenement aanwezig zullen zijn op het terrein.

 

VZW Hume

Bar Belle Vie is een concept en merk van HUME vzw.

Email: info@wearehume.be
Facebook: facebook.com/barbellevie
Zetel: Margote 50 bus 1.1, 9260 Wichelen (BE)
BTW: BE 0648 904 759
Management:

 • Jens Blondeel
 • Stijn Van den Bogaert
 • Dieter Claus
 • Jonas Galle
 • Frederik Vermeulen
 • Brecht De Vos